Снимка: Петел, архив 36-годишен баща на две деца се самоуби в

...
Снимка: Петел, архив 36-годишен баща на две деца се самоуби в
Коментари Харесай

36-годишен баща на две деца се самоуби в Калофер

Снимка: Петел, списък

 

36-годишен татко на две деца се самоуби в Калофер, заяви " Марица ". На натрупа се натъкнала брачната половинка му, която подала сигнал в полицията. 

Самоубилият се имал проблеми с алкохола, пиел, само че не тормозел фамилията си. Живеел дружно със брачната половинка си, двете им деца- на 4 и 8 години и своята майка в къща в Калофер. Заради любовта към чашката фамилията няколко пъти се разделяло и събирало в името на децата, само че мъжът не се отказал от порока си, даже се подложил на лекуване в клиника.

Снощи към 18.30, както всяка вечер, фамилията трябвало да се събере към трапезата, само че от горния етаж се чул изстрел. Когато брачната половинка се качила в стаята, намерила мъжа си мъртъв, с рана в слепоочието. При огледа не са установение следи от насилствена гибел, а до тялото е намерено и оръжието с което се е самоубил- нелегално притежаван пистоле 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР